Kevytyrittäjän opas

Laskuta ilman yritystä

Kehitä itseäsi ja kasvata myyntiäsi

Tarvitsetko apua työsi hinnoittelussa, myynnin tai markkinoinnin suunnittelussa? Meiltä löytyy asiantuntijat, jotka ovat apuna ja tukena kaikissa kevytyrittäjyyden vaiheissa.

Laskutuspalvelun lisäksi tarjoamme sinulle asiantuntijapalvelut, jotta voisit kevytyrittäjänä toimia mahdollisimman huolettomasti kasvattaen myyntiäsi. Kannattavalla ja toimivalla liikeidealla mahdollistat myöhemmin myös yrittäjyyden pienemmillä riskeillä, kun toimit ensin kevytyrittäjänä taloudellisesti tuloksekkaasti.

Kotisivut

Tarvitsetko toiminnallesi kotisivut? Toteutamme kotisivut visuaalisesti ja Google hakukoneen suositusten mukaisesti niin, että ne sopivat rakenteeltaan ja tyyliltään parhaiten tukemaan myyntiäsi. Kotisivujen lisäksi saat tarvittaessa sähköpostilaatikon, joiden avulla mahdollista nopean yhteydenoton.

Palveluun kuuluu aina:

  • Hakukoneystävälliset sisällöt metatietoineen – asiakkaasi löytävät sinut Googlesta
  • Skaalautuvuus kaikille laitteille – lisäten käyttäjäkokemusta ja myyntiä
  • Nopeasti latautuvat sivut – lisäten käyttäjäkokemusta
  • SSL-suojauksen – suojaa sivuston käyttäjää
  • Yhteydenottolomakkeet
  • Sosiaalisen median integrointi osaksi sivujasi
KK-ERÄ
39-79€
kuukaudessa +24% alv
1-6 sivua
Jatkuva ylläpito
Räätälöity ulkoasu
SSL-Sertifikaatin asennus
PERUS
500-700€
+24% alv
1-6 sivua
3kk ylläpito
Räätälöity ulkoasu
SSL-Sertifikaatin asennus
BUSINESS
700-1200€
+24% alv
1-6 sivua
3kk ylläpito
Räätälöity ulkoasu
SSL-Sertifikaatin asennus
Myyvien materiaalien toteutus

Myynti ja markkinointi

Onko sinulla jo toimiva liikeidea ja jo muutama asiakas, mutta haluaisit kasvattaa toimintaasi lisäämällä myyntiäsi? Asiantuntijamme kartoittavat sinulle potentiaalisimman kohderyhmän, parhaan markkinointikanavan, teettävät toiminnallesi kokonaan uuden graafisen ilmeen tai nettisivut palveluillesi.

Tilaa myös Markkinoinnin opas toimintasi tueksi suoraan
asiakaspalvelustamme!

Sopimukset

Kevytyrittäjänä on hyvä sopia toimeksiantajan kanssa työstä erillisellä kirjallisella sopimuksella (lataa Kassavirtanen-Toimeksiantosopimus). Apu tarjoaa kevytyrittäjälle tarvittaessa valmiit sopimuspohjat myös eri tilanteisiin ja vastaa mahdollisiin toimeksiantoihin liittyviin kysymyksiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Ryhdy kevytyrittäjäksi

Kevytyrittäjäksi ryhtyminen on helppoa, sillä erillistä yrityksen perustamisilmoitusta ei tarvita, joten palveluun rekisteröityminen riittää. Palveluun voi rekisteröityä ilmaiseksi, eikä se sido rekisteröitynyttä mihinkään.

YHTEISTYÖSSÄ: