LASKUTA & VOITA

ARVONNAN EHDOT

ARVOMME 4 PAKETTIA FAZERIN 18KPL SUKLAALEVYJÄ

1. Järjestäjä

Kassavirtanen Oy, y-tunnus 2803711-2, IP-osoite: www.kassavirtanen.fi

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuminen on mahdollista kahdella eri tapaa:

1) Osallistumalla arvontaan Kassavirtasen Instagramissa ja/tai Facebookissa

2) Luomalla laskun kassavirtanen.fi -laskutuspalvelussa

Arvontaan ei voi osallistua Kassavirtanen Oy:n työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Arvonta-aika

Arvonta-aika alkaa 30.4.2020 klo 8:00 ja päättyy 31.05.2020 klo 23:59. 

4. Kuinka osallistua arvontaan

Arvonta on käynnissä kahdella eri tavalla.

1) Kassavirtanen.fi laskutuspalvelussa. Osallistuminen edellyttää uusilta asiakkailta ilmaista rekisteröitymistä laskutuspalveluun sekä aiheellisen laskun luomista palvelun kautta toukokuun aikana. Arvonnassa ovat mukana kaikki uudet ja vanhat asiakkaat, eli laskuttamalla olet automaattisesti mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan kaikkien laskuttajien kesken, sattumanvaraisesti voittajan valitsevan sovelluksen avulla.

Osallistuminen edellyttää  asiakkuutta, omasta työstä laskuttamista ja arvonnan voittajalta 18 vuoden ikää.

2) Kassavirtasen Facebookissa ja Instagramissa. Osallistuminen tapahtuu arvonnan postauksessa ohjeiden mukaisesti.

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintona on yhteensä 4 kpl palkintoja, joista jokainen sisältää yhteensä 18 eri makuista suklaalevyä Fazerilta. Yhden palkinnon arvon on yhteensä 45,90€. Suklaalevyistä riittää herkuteltavaa kotioloihin, tai voit antaa niitä vaikka lahjaksi läheisillesi. Palkintoja jaetaan seuraavasti:

  1. 2 kpl palkintoja toukokuun aikana laskuttaneiden kesken
  2. 1 kpl Kassavirtasen Facebookissa toukokuun aikana arvontaan osallistuneiden kesken
  3. Kassavirtasen Instagramissa toukokuun aikana arvontaan osallistuneiden kesken

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Voittaja valitaan arvonnalla käyttäen arvontaohjelmaa ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla tai sosiaalisen median kanavissa osallistuneiden kesken kyseisen kanavan kautta yksityisviestillä. Arvonnan järjestäjä Kassavirtanen Oy saa ilmoittaa voittajan nimen tämän lisäksi seuraavassa asiakkaille suunnatussa uutiskirjeessään rehellisen ja läpinäkyvän arvonnan nimissä ilman arvonnan voittajan erillistä suostumusta.

Vastuullisuuden vuoksi arvotun voittajan on oltava vähintään 18-vuotias. Emme kuitenkaan rajoita palvelun käyttö erikseen alle 18-vuotiaille.

Jos voittajaa ei tavoiteta 48h sisällä, on Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

6. Palkintojen toimittaminen

Palkinnot toimitetaan postitse voittajalle ilman erillisiä toimituskustannuksia. Huom! Palkinto postitetaan vain postiosoitteisiin Suomessa. Järjestäjä ei vastaa pakettien mahdollisista toimitusviivästyksistä, jotka johtuvat järjestäjästä riippumattomista syistä.

Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

7. Hallinnointi ja vastuu

Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Arvonnan sääntöjen lisäksi Järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä palveluja koskevia sääntöjä.

Nämä säännöt ja Järjestäjän perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

8. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää arvonnan yhteydessä erillistä osallistujarekisteriä, vaan arpoo voittajan luotujen laskujen perusteella, jonka perusteella saamme selville myös voittajan yhteystiedot. Emme kerää erillisiä markkinointilupia osallistujilta.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnoista aiheutuvat mahdolliset arpajaisverot.

8. Lisätietoa kilpailusta

asiakaspalvelu@kassavirtanen.fi