Itsenäisen työnsuorittajan Valttikortti uudistuu – huomioithan vaadittavat toimenpiteet!

Uuden viranomaisten tekemän linjauksen myötä kaikilla laskutuspalveluyritysten lukuun toimivilla itsenäisillä työnsuorittajilla tulee jatkossa olla työmaakortillaan teksti ”Itsenäinen työnsuorittaja”. Uusi itsenäisten työnsuorittajien Valttikortti otetaan käyttöön 02.05.2023.

Kaikkien laskutuspalveluyritysten lukuun toimivien itsenäisten työnsuorittajien, joilla on Valttikortti tilattuna, tulee siirtyä 31.8.2023 mennessä käyttämään uutta itsenäisen työnsuorittajan Valttikorttia. Huomioithan, että tämän päivämäärän jälkeen kaikki vanhat ilman “itsenäinen työnsuorittaja” merkintää olevat Valttikortit suljetaan ilman erillistä ilmoitusta.

Valttikortin käyttäjille näkyvin ero uuden ja vanhan Valttikortin välillä on kortin uusi vihreä väri. Uuden itsenäisen työnsuorittajan Valttikortissa toinen puoli näyttää tavalliselta Valttikortilta ja toisella puolella on työntekijän tiedot sekä teksti ”Itsenäinen työnsuorittaja”. Työmaalla ollessa “Itsenäinen työnsuorittaja” -puoli tulee olla näkyvillä.

Kortin turvallisuutta on parannettu kortinhaltijan tunnistautumisen lisäksi myös uusilla turvaelementeillä kuten kortin kääntöpuolella olevalla UV-painatuksella. Myös Valttikorttien voimassaoloaika muuttuu – jatkossa kortit ovat voimassa 3 vuotta. 

Kassavirtasen asiakkailta vaadittavat toimenpiteet

Pyydämme ystävällisesti asiakkaitamme tilaamaan uudistuneen Valttikortin sähköpostitse asiakaspalvelumme kautta. Meidät tavoitat osoitteesta asiakaspalvelu@kassavirtanen.fi. Liitäthän mukaan alla olevat tiedot:

  • Selge dokumendifoto
  • Teie täisnimi
  • Maksunumber (leiate maksukaardilt)
  • Huom! Veronumero tulee olla ilmoitettu julkiseen veronumerorekisteriin.

Kortin hinta on kulloinkin voimassa olevan Valttikortti-hinnaston mukainen. Rajapintoihin ei tule tämän myötä muutoksia ja korttivarasto-rajapinta palauttaa jatkossakin työnantajan tiedot, tässä tapauksessa Kassavirtasen nimen ja Y-tunnuksen.

Uuden kortin tilauksen hinnaston löydät alta niin uusittaville (tällä hetkellä Valttikortin omistavat asiakkaat) kuin kokonaan uusille Valttikorteille (asiakkaille, joilla ei vielä ole Valttikorttia). 

Huomioithan, että 30.6.2023 mennessä uusituista Valttikorteista saa 50% hinnanalennuksen. Myös uusille Valttikortti-tilauksille on voimassa oma etuhinta 31.05.2023 saakka.

  • Hinta uusittaville Valttikorteille 31.05.2023 saakka:

                 26 € – 50% = 13 € + alv sekä toimitus – ja käsittelykulut 7,20 € + alv/tilaus

  • Hinta uusittaville 01.06.2023 – 30.06.2023:
   29 € -50% = 14.50 € + alv sekä toimitus – ja käsittelykulut  7,20 € + alv/tilaus

  • Hinta kokonaan uusille Valttikorteille 31.05.2023 saakka:
   26€ + alv sekä toimitus- ja käsittelykulut 7,20€ + alv /tilaus 

  • Hinta kokonaan uusille Valttikorteille 01.06.2023 alkaen:
   29 € + alv sekä toimitus – ja käsittelykulut  7,20 € + alv /tilaus

Voit lukea lisätietoa Valttikorttiuudistuksesta Vastuu Groupin sivuilta.