KASSAVIRTASEN JOULUKALENTERI 2019

Kassavirtasen Joulukalenteri on Kassavirtasen sosiaalisessa mediassa järjestettävä arvonta, joka pitää sisällään 24 toistaan upeampaa palkintoa. Palkinnot arvotaan joulukalenterin mukaisesti joulukuun 1.-24. päivä. Jokainen arvonnassa arvottava luukku/päivä on oma arvontansa, eli arvomme yhteensä 24 voittajaa. Tutustu tarkemmin arvonnan sääntöihin alhaalta. Osallistua voit kirjautumalla sisään Facebookiin tai Instagramiin ja menemällä Kassavirtasen yritystilille: IG: @kassavirtanen tai FB: @kassavirtanen.fi Sieltä näet jokaisen päiväkohtaisen arvonnan ja osallistumisohjeet. Onnea arvontaan ja mukavaa joulun odotusta! T: Kassavirtanen Oy

JOULUKALENTERI -ARVONNAN SÄÄNNÖT JA EHDOT

1. Järjestäjä

Kassavirtanen Oy, y-tunnus 2803711-2, IP-osoite: www.kassavirtanen.fi

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvonta on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, pois lukien työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Arvonta-aika

Arvonta alkaa 1.12.2019 ja päättyy 25.12.2019. Arvonta suoritetaan aina luukkua seuraavana aamuna ja osallistumisaika kestää siihen hetkeen saakka. Maanantaista perjantaihin voittajan arvonta tapahtuu kello 9:00 ja viikonloppuisin ja pyhäpäivisin kello 12:00. Uusi arvonta julkaistaan aina edellisen luukun voittajan julkaisemisen jälkeen.

4. Kuinka osallistua arvontaan

Arvomme 1.12.-24.12. välisenä aikana päivittäin lahjan Joulukalenteriin osallistuneiden kesken. Arvonta on käynnissä jokaisena päivänä niin Facebookissa ja Instagramissa ja arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken, sattumanvaraisesti voittajan valitsevan sovelluksen avulla. Voit osallistua Joulukalenteri -arvontaan kahdella tapaa:

  1. Noudattamalla postauksen antamia ohjeita Facebookissa JA/TAI
  2. Kassavirtasen Instagram-tilillä @kassavirtanen.

Osallistuminen ei edellytä ostamista tai asiakkuutta.

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintona on 24 erilaista tuotetta, palvelua tai elämystä, jotka esitellään päivittäisissä postauksissa. Yksittäisen palkinnon arvo on noin 10-110 e. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Voittaja valitaan arvonnalla päivittäin käyttäen arvontaohjelmaa ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti siinä kanavassa, jossa voittaja on arvontaan osallistunut. Jos voittaja osallistui molemmissa kanavissa, voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä vain yhdessä kanavista. Arvonnan järjestäjä Kassavirtanen Oy saa ilmoittaa voittajan nimen tämän lisäksi arvonnan kommenteissa rehellisen ja läpinäkyvän arvonnan nimissä ilman arvonnan voittajan erillistä suostumusta.

Osallistuaksesi arvontaan sinun on oltava vähintään 18-vuotias.

Jos voittajaa ei tavoiteta yksityisviestillä 24h sisällä, on Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

6. Palkintojen toimittaminen

Palkinnot toimitetaan joko sähköpostitse tai postiosoitteisiin Suomessa. Järjestäjä ei vastaa pakettien mahdollisista toimitusviivästyksistä, jotka johtuvat järjestäjästä riippumattomista syistä.

Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

7. Hallinnointi ja vastuu

Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Arvonnan sääntöjen lisäksi Järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä palveluja koskevia sääntöjä.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

8. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää arvonnan yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnoista aiheutuvat mahdolliset arpajaisverot.

8. Lisätietoa kilpailusta

asiakaspalvelu@kassavirtanen.fi