Voita LAKRIDS BY BÜLOW joulukalenteri + tuotteet

ARVONNAN EHDOT

VOITA KUVASSA NÄKYVÄ JOULUKALENTERI + TUOTTEET

joulukalenteri

1. Järjestäjä

Kassavirtanen Oy, y-tunnus 2803711-2, IP-osoite: www.kassavirtanen.fi

2. Osallistumiskelpoisuus

Tuotepaketteja arvotaan kaksi kappaletta:

  1. Tuotepaketti arvotaan Kassavirtasen sosiaalisen median kanavissa. Arvonta on avoin kaikille, jotka osallistuvat arvontaan 9.-16.11 välisenä aikana Kassavirtasen Instagramissa tai Facebookissa.
  2. Tuotepaketti arvotaan Kassavirtanen.fi laskutuspalvelussa laskuttaneiden kesken, jotka laskuttavat marraskuun aikana.

Arvontaan ei voi osallistua Kassavirtanen Oy:n työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Arvonta-aika

Arvontaan otetaan mukaan:

  1. Kaikki, jotka tykkäävät ja kommentoivat arvonnan postausta joko Facebookissa tai Instagramissa. Arvonta-aika alkaa 9.11.2020 ja päättyy 16.11.2020 klo 15:00.
  2. Kaikki asiakkaat, jotka luovat laskun marraskuun aikana Kassavirtasen laskutuspalvelussa. Erillistä ilmoittaumista ei tarvita.

4. Kuinka osallistua arvontaan

  1. Arvonta on käynnissä Kassavirtasen Instagramissa ja Facebookissa. Osallistuminen ei edellytä asiakkuutta tai ostamista.  Arvonnassa ovat mukana kaikki arvonnan postauksesta tykänneet ja kommentoineet käyttäjät. Osallistumalla arvontaan molemmissa kanavissa tuplaa mahdollisuutensa voittoon. Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoijien kesken, sattumanvaraisesti voittajan valitsevan sovelluksen avulla.
  2. Luomalla laskun Kassavirtanen.fi palvelussa marraskuun aikana. Tämä osallistuminen vaatii käyttäjältä asiakkuuden.

5. Palkinnot ja ehdot 

Tuotepalkintoja arvotaan yhteensä kaksi kappaletta, yksi sosiaalisen median kanavissa ja toinen laskuttajien kesken.

Yksi tuotepalkinto sisältää:

  • 1 x LAKRIDS BY BÜLOW -joulukalenterin
  • 1 x Regular CLASSIC – SALT & CARAMEL -tuotepaketin
  • 1 x Regular GOLD – RASPBERRY -tuotepaketin

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Voittaja valitaan arvonnalla käyttäen arvontaohjelmaa ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti siinä kanavassa, jossa hän osallistunut arvontaan (Facebook/Instagram). Laskuttajien kesken arvonnan voittaja arvotaan satunnaisesti luotujen laskujen perusteella. Olemme tässä tapauksessa yhteydessä voittajaan sähköpostitse.

Arvonnan järjestäjä Kassavirtanen Oy saa ilmoittaa voittajan nimen tämän lisäksi sosiaalisen median kanavissaan rehellisen ja läpinäkyvän arvonnan nimissä ilman arvonnan voittajan erillistä suostumusta.

Jos voittajaa ei tavoiteta yksityisviestillä 48h sisällä, on Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

6. Palkintojen toimittaminen

Palkinnot toimitetaan postitse voittajalle ilman erillisiä toimituskustannuksia. Postitus tapahtuu suoraan tuotteentarjoajalta voittajalle ja Kassavirtanen Oy ei missään vaiheessa käsittele pakkausta. Huom! Palkinto postitetaan vain postiosoitteisiin Suomessa. Järjestäjä ei vastaa pakettien mahdollisista toimitusviivästyksistä, jotka johtuvat järjestäjästä riippumattomista syistä.

Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

7. Hallinnointi ja vastuu

Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Arvonnan sääntöjen lisäksi Järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä palveluja koskevia sääntöjä.

Nämä säännöt ja Järjestäjän perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

8. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää arvonnan yhteydessä erillistä osallistujarekisteriä, vaan arpoo voittajan sattumanvaraisesti. Voittajaan ollaan yhteydessä voitosta yksityisviestillä. Emme kerää erillisiä markkinointilupia osallistujilta.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnoista aiheutuvat mahdolliset arpajaisverot.

8. Lisätietoa kilpailusta

asiakaspalvelu@kassavirtanen.fi