ENERGIAA SYKSYYN -TUOTEPAKETTIEN ARVONTA

ARVONNAN EHDOT

VOITA TUOTEPAKETTI SYKSYYN!

1. Järjestäjä

Kassavirtanen Oy, y-tunnus 2803711-2, IP-osoite: www.kassavirtanen.fi

2. Osallistumiskelpoisuus

Tuotepaketteja arvotaan yhteensä kaksi kappaletta:

  1. Yksi tuotepaketti arvotaan Kassavirtasen sosiaalisen median kanavissa. Arvonta on avoin kaikille, jotka osallistuvat arvontaan 7-14.9 välisenä aikana Kassavirtasen Instagramissa tai Facebookissa.
  2. Toinen tuotepaketti arvotaan syyskuussa Kassavirtasen kautta laskuttaneiden kesken. Osallistuminen ei vaadi silloin erillistä ilmoittautumista.

Arvontaan ei voi osallistua Kassavirtanen Oy:n työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Arvonta-aika

Arvontaan otetaan mukaan:

  1. Kaikki, jotka tykkäävät ja kommentoivat arvonnan postausta. Arvonta-aika alkaa 07.09.2020 ja päättyy 14.09.2020 klo 12:00.
  2. Kaikki 1.-30.9 välillä Kassavirtasen kautta laskuttaneet asiakkaat. Arvonta-aika alkaa 1.9.2020 ja päättyy 30.9.2020 klo 12:00.

4. Kuinka osallistua arvontaan

  1. Arvonta on käynnissä Kassavirtasen Instagramissa ja Facebookissa. Osallistuminen ei edellytä asiakkuutta tai ostamista.  Arvonnassa ovat mukana kaikki arvonnan postauksesta tykänneet ja kommentoineet käyttäjät. Osallistumalla arvontaan molemmissa kanavissa tuplaa mahdollisuutensa voittoon. Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoijien kesken, sattumanvaraisesti voittajan valitsevan sovelluksen avulla.
  2. Toinen mahdollisuus osallistua on luoda lasku Kassavirtasen järjestelmässä. Tämä tapa ei vaadi asiakkailtamme erillistä osallistumista/ilmoittautumista mukaan arvontaan. Yllätämme yhden asiakkaistamme iloisesti arvonnan voitolla syyskuun lopussa.

5. Palkinnot ja ehdot 

Yksi tuotepalkinto sisältää kaikki kuvassa näkyvät tuotteet. Tuotepalkinnot ovat kaikki terveellisiä ja herkullisia välipaloja, joiden avulla voit saada lisää energiaa syksyyn!

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Voittaja valitaan arvonnalla käyttäen arvontaohjelmaa ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti siinä kanavassa, jossa hän osallistunut arvontaan (Facebook/Instagram/jos asiakas, otamme yhteyttä sähköpostilla). Arvonnan järjestäjä Kassavirtanen Oy saa ilmoittaa voittajan nimen tämän lisäksi seuraavassa asiakkaille suunnatussa uutiskirjeessään rehellisen ja läpinäkyvän arvonnan nimissä ilman arvonnan voittajan erillistä suostumusta.

Jos voittajaa ei tavoiteta yksityisviestillä 48h sisällä, on Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

6. Palkintojen toimittaminen

Palkinnot toimitetaan postitse voittajalle ilman erillisiä toimituskustannuksia. Huom! Palkinto postitetaan vain postiosoitteisiin Suomessa. Järjestäjä ei vastaa pakettien mahdollisista toimitusviivästyksistä, jotka johtuvat järjestäjästä riippumattomista syistä.

Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

7. Hallinnointi ja vastuu

Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Arvonnan sääntöjen lisäksi Järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä palveluja koskevia sääntöjä.

Nämä säännöt ja Järjestäjän perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

8. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää arvonnan yhteydessä erillistä osallistujarekisteriä, vaan arpoo voittajan sattumanvaraisesti. Voittajaan ollaan yhteydessä voitosta yksityisviestillä. Emme kerää erillisiä markkinointilupia osallistujilta.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnoista aiheutuvat mahdolliset arpajaisverot.

8. Lisätietoa kilpailusta

asiakaspalvelu@kassavirtanen.fi