ARVONNAN EHDOT

VOITA 1,6KG JÄTTISUKLAALEVY

1. Järjestäjä

Kassavirtanen Oy, y-tunnus 2803711-2, IP-osoite: www.kassavirtanen.fi

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvonta on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, pois lukien työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Arvonta-aika

Arvonta alkaa arvonnan julkaisuhetkellä ja päättyy seuraavana päivänä klo 12:00. 

4. Kuinka osallistua arvontaan

Arvonta on käynnissä Facebookissa ja Instagramissa ja arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken, sattumanvaraisesti voittajan valitsevan sovelluksen avulla. Voit osallistua arvontaan kahdella tapaa:

  1. Noudattamalla postauksen antamia ohjeita Facebookissa JA/TAI
  2. Kassavirtasen Instagram-tilillä @kassavirtanen.

Osallistuminen ei edellytä ostamista tai asiakkuutta.

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintona on jättimäinen 1,6kg Marabou Suklaalevy. Pakkaus sisältää 16 Marabou suklaalevyä, jotka painavat 100 grammaa kappale. Mitat: 70,5 cm x 29 cm x 4,5 cm. Paino: 16 x 100 grammaa, kaikkiaan 1,6 kg suklaata. Palkinnon arvo on noin 38,90 e. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Voittaja valitaan arvonnalla käyttäen arvontaohjelmaa ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti siinä kanavassa, jossa voittaja on arvontaan osallistunut. Jos voittaja osallistui molemmissa kanavissa, voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä vain yhdessä kanavista. Arvonnan järjestäjä Kassavirtanen Oy saa ilmoittaa voittajan nimen tämän lisäksi arvonnan kommenteissa rehellisen ja läpinäkyvän arvonnan nimissä ilman arvonnan voittajan erillistä suostumusta.

Osallistuaksesi arvontaan sinun on oltava vähintään 18-vuotias.

Jos voittajaa ei tavoiteta yksityisviestillä 24h sisällä, on Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

6. Palkintojen toimittaminen

Palkinnot toimitetaan postitse voittajalle ilman erillisiä toimituskustannuksia. Huom! Palkinto postitetaan vain postiosoitteisiin Suomessa. Järjestäjä ei vastaa pakettien mahdollisista toimitusviivästyksistä, jotka johtuvat järjestäjästä riippumattomista syistä.

Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

7. Hallinnointi ja vastuu

Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Arvonnan sääntöjen lisäksi Järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä palveluja koskevia sääntöjä.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

8. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää arvonnan yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnoista aiheutuvat mahdolliset arpajaisverot.

8. Lisätietoa kilpailusta

asiakaspalvelu@kassavirtanen.fi