Hinnasto

Palkka

Laskutat vain tekemästäsi työstä, me veloitamme palvelumaksun vasta palkanmaksun yhteydessä (3 %).


3 % palvelumaksu veloitetaan laskun arvonlisäverottomasta summasta. Huom! Palvelumaksu ei sisällä ennakonpidätystä tai sosiaaliturvamaksua.

Pikapalkka

Valitse Kassavirtasen pikapalkka, kun haluat saada palkkasi nopeammin kuin toimeksiantajasi ehtii maksamaan!

*Pikapalkan palvelumaksu on vain 2,5 % + alv. normaalin palvelumaksun lisäksi.

Laskun oikeellisuus vahvistetaan toimeksiantajalta erillisen vahvistuspyynnön avulla, jonka jälkeen palkka maksetaan parhaimmassa tapauksessa sinulle jo samana päivänä.

EI KALLIS VAAN EDULLISIN

Kassavirtasen käyttöön ottaminen ja rekisteröinti on maksutonta.

Laskutuspalvelua käyttäessäsi maksat vain 3 % laskun arvonlisäverottomasta summasta.

Ei lisämaksuja. Ei piilokuluja. Kaikki tarvittava kuuluu hintaan!

Sivukulut

Arvolisävero: Kulutusvero, joka maksetaan myynnistä.
Yleisesti käytössä oleva arvonlisäverokanta on 24 %.

Työntekijän pidätyksiä ovat ennakonpidätys sekä sosiaaliturvamaksu.

Aiheettomiksi tai perusteettomiksi osoittautuneista lähetetyistä laskuista peritään 3 %
palvelumaksu suoraan palvelun käyttäjältä.

Huomioithan, että Kassavirtasen kautta laskuttaessa YEL-maksuista huolehtimisesta
sinulla on mahdollisuus päättää itse!

 

PIKAPALKAN EHDOT

Pikapalkka-palvelun käyttö on mahdollista, kun laskutetaan yrityksiä, yhteisöjä, kuntia ja valtioita.
Yksityishenkilöiden laskuttamiseen pikapalkka ei siis sovellu.

Toimeksiantajan tulee olla vakavarainen ja kotimainen yritys. Tarkistamme yrityksen tiedot luottotietorekisteristä. Laskun tulee olla riidaton ja laskun oikeellisuus vahvistetaan joko käyttäjän kirjallisen tositteen avulla tai erillisellä vahvistuspyynnöllä suoraan toimeksiantajalta. Toimeksiantajan sähköpostiosoite tulee olla muodossa: nimi@yritys.fi.

Pikapalkkoja voi nostaa, ja niihin kohdistuvia laskuja voi olla avoinna vain yksi kerrallaan. Laskun loppusumma voi olla korkeintaan 4000 euroa.

Mikäli emme saa suoritusta toimeksiantajaltasi, tulee sinun palauttaa palkka vastaavalta osin tai summa tullaan vähentämään seuraavista palkoista.

Perintä

Kevytyrittäjälle kuluttomat muistutus- ja perintäkulut: jos toimeksiantajasi unohtaa maksaa lähettämäsi laskun, ei hätää, lähetämme muistutukset puolestasi. Jos lasku jää vielä muistutustenkin jälkeen maksamatta, otamme yhteyttä toimeksiantajaasi ja selvitämme maksukyvyn ja -halukkuuden.

Tarvittaessa ryhdymme perintätoimenpiteisiin ja oikeudelliseen perintään asti perintäyhtiön kautta. Tämä on Kassavirtasen käyttäjälle kulutonta, sillä perintäkulut maksaa velallinen.

Muistutus- ja perintäpalvelumme ovat asialliset ja tähtäävät laskun maksamiseen aiheuttamatta turhia ongelmia toimeksiantajallesi.

 

ILMAINEN TAPATURMA-, OIKEUSTURVA- JA VASTUUVAKUUTUS 

Vakuutukset ovat käyttäjillemme ilmaisia, sillä ne sisältyvät 3 % palvelumaksuumme. Palvelumme kautta saat työllesi tapaturma-, oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen, mikä takaa turvallisen ja huolettoman tavan harjoittaa kevytyrittäjyyttä. Tarjoamme vakuutukset yhdessä Keskinäisen Vakuutusyhtiö Fennian kanssa. Lue lisää tarjoamistamme vakuutuksista täältä.

Tapaturma-, oikeusturva- ja vastuuvakuutuksemme kattavat yleisimmät kevytyrittäjän työt. Käyttäjä vastaa itse siitä, että hänen tekemänsä työ on Kassavirtasen tapaturma-, oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen kattamaa toimintaa. Jos olet epävarma omasta alastasi, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Kysyttävää?

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään!