Edullisinta laskutusta kevytyrittäjille

Tapaturma-, OIKEUSTURVA- JA VASTUUVAKUUTUS

Kassavirtasen asiakkaat ovat automaattisesti vakuutettuja kaikilla toimeksiannoilla tapaturmavakuutuksella. Oikeusturva- ja vastuuvakuutus vaativat toimialan vakuutustietoihin. Vakuutukset järjestämme yhteistyössä Fennia vakuutusyhtiön kanssa. Voit selvittää omaan toimintaasi tarvittavat vakuutukset tarvittaessa heidän asiakaspalvelustaan. Muista mainita, että työskentelet tällä hetkellä Kassavirtasen kautta kevytyrittäjänä.

MIKÄ ON TYÖTAPATURMAVAKUUTUS?

Työtapaturmavakuutus kattaa töissä sattuneita tapaturmia. Työtapaturmavakuutus ei kata työmatkalla sattuneita tapaturmia eikä työn aiheuttamista ammattitaudeista muodostuvia kuluja. 

MILLOIN TYÖTAPATURMAVAKUUTUS ON VOIMASSA?

Työtapaturmavakuutus on voimassa Suomessa Kassavirtanen Oy:n kautta laskutettavaa työtä tehdessä.

MITÄ TAPATURMAVAKUUTUS KATTAA?

Tapaturmavakuutus maksaa korvaukset tapaturman sattuessa voimassa olleiden vakuutusehtojen, -turvien ja -määrien mukaisesti, kun tapaturma on tapahtunut palvelun kautta tehdyssä työssä. Vakuutus ei kata ammattitauteja tai työmatkoja. Kevytyrittäjä on itse velvollinen vakuuttamaan sellaisen toiminnan, johon on otettava työtapaturma- ja ammattitautilain mukainen vakuutusturva.  Tapaturmavakuutus kattaa hoitokuluja aina 20 000 euroon saakka/tapaturma.

MIKÄ ON VASTUUVAKUUTUS?

Vastuuvakuutus voi korvata ehtojen mukaan vahingon ulkopuolisille, joista sinä olet lain mukaan korvausvelvollinen ja vastuussa. Vastuuvakuutuksen korvauksen saaja on aina ulkopuolinen, kuten tässä tapauksessa oma toimeksiantajasi.

MITÄ VASTUUVAKUUTUS KATTAA?

Vastuuvakuutus korvaa aiheutuneet vahingot 1 000 000 euroon saakka vakuutusehtojen mukaisesti. Vakuutettavalle jää maksettavaksi 1 200 euron omavastuu. Vastuuvakuutus ei korvaa sellaista toimintaa, joka vaatii erillistä työtapaturma- ja ammattitautilain mukaista vakuutusturvaa tai jos vahinko on aiheutunut kevytyrittäjän törkeästä huolimattomuudesta.

MIKÄ ON OIKEUSTURVAVAKUUTUS?

Oikeusturvavakuutus korvaa asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja riita-asioissa. Se turvaa kulut lakiavun käyttämisestä riita-, rikos- ja hakemusasioissa. Oikeusturvavakuutus ei korvaa omaa työtäsi, ajanhukkaa tai ansionmenetyksiä.

PALJONKO VAKUUTUKSET MAKSAVAT?

Tapaturma-, oikeusturva- ja vastuuvakuutus ovat käyttäjillemme ilmaisia. Kassavirtasen asiakkaat ovat automaattisesti vakuutettuja kaikilla toimeksiannoilla.

SOPIIKO VAKUUTUS MINULLE?

Tapaturma- ja vastuuvakuutuksemme kattavat yleisimmät kevytyrittäjän työt. Käyttäjä vastaa itse siitä, että hänen tekemänsä työ on Kassavirtasen tapaturma- ja vastuuvakuutuksen kattamaa toimintaa. Jos olet epävarma omasta alastasi, olethan yhteydessä asiakaspalveluun.