Kassavirtanen YRITYKSENÄ

MILLAINEN YRITYS ON KASSAVIRTANEN OY?

Kassavirtanen.fi kasvattaa palvelullaan työllisyyttä niin Suomessa kuin ulkomailla. Tämä on meille toimintamme suola, ja haluammekin kannustaa jokaista toteuttamaan unelmiaan kevytyrittäjinä oman osaamisensa parissa turvallisesti ja sujuvasti helpon laskupohjamme ansiosta. Kevytyrittäjyys on riskitön tapa kokeilla oman toimintansa kannattavuutta riskittömästi. Tarjoamme tämän ohella asiakkaillemme paljon tukea siihen, että jokainen voi kasvaa omalla osaamisalueellaan ja ryhtyä halutessaan myös yrittäjäksi toiminnan ollessa tarpeeksi kannattavaa.

Kassavirtanen Oy on tytäryhtiö ja osa suurempaa yritysorganisaatiota. Siksi pystymme pitämään palvelumaksumme Suomen edullisimpana ja toimintamme silti taloudellisesti kannattavana. Pääsääntöinen osaamisalueemme on taloushallinnon palvelut, joita tarjoamme myös kokoaikaisille yrittäjille. Tästä meiltä löytyy vahvaa osaamista, ja siksi pystymme hoitamaan jokaisen kevytyrittäjän ilmoitukset tulorekisteriin ja Verohallintoon vankalla ammattitaidolla. Organisaatiomme ei ole uusi, vaan olemme toimineet alalla jo noin 10 vuotta. Pystymme tarjoamaan kevytyrittäjille täydet palvelut niin konsultointiin, tilitoimistopalveluihin ja verotuksellisiin kysymyksiin. Tarjoamme muistutus- ja perintäpalvelut talon sisäisesti ilman ulkopuolisia toimijoita. Huolehdimme jokaisesta laskusta ja niiden saatavista alusta loppuun saakka laskun molemmat osapuolet huomioon ottaen.

Meiltä löytyy taloushallinnon asiantuntijoiden lisäksi omat IT- ja markkinointialan tiimit. Eroamme osaamisellamme kilpailijoistamme merkittävästi.

MEILLÄ ASIAKASPALVELU ON ENEMMÄN

VASTUULLISTA KEVYTYRITTÄJYYTTÄ

Asiakaspalvelumme on palvelumme tärkein rooli, josta olemme saaneet asiakkailtamme aina paljon kiitosta. Pidämmekin tätä palvelussamme merkittävimpänä, ja pyrimme kehittämään palveluamme sen osalta jatkuvasti pitämällä asiakaspalvelijamme ajan tasalla muutoksista, päivityksistä ja kouluttamalla heitä aktiivisesti. Asiakaspalvelijamme hoitavat tunnollisesti jokaisen asiakkaan, ja jokainen ongelma ratkaistaan mahdollisimman nopeasti ja ammattitaitoisesti. Meillä ongelmat selvitetään, ja saadaan asiakas hyvälle tuulelle, vaikka perjantaivitsillä.

Kassavirtanen Oy turvaa kaikki asiakkaansa yhdessä Keskinäisen vakuutusyhtiö Fennian kanssa. Meillä kevytyrittäjyyden harjoittaminen on turvallista ja huoletonta. Toimitamme tarvittaessa vakuutustodistuksen sinulle tai toimeksiantajallesi vahvistukseksi vakuutusten voimassaolosta. Lue lisää vakuutuksista.

KEHITÄMME PALVELUAMME TEHOKKAASTI

Palvelumme käytettävyys ja helppokäyttöisyys ovat meille tärkeää, ja siksi IT-asiantuntijamme tekevät jatkuvasti töitä kehittääkseen laskutuspalvelua paremmaksi joka päivä. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kirjaamme ylös jokaisen palautteen, joihin asiakkaat toivovat muutosta. Jokainen palaute käydään läpi viikkopalaverissa ja kaikkiin puutteisiin puututaan ja niihin keksitään ratkaisu, jotta laskuttaminen olisi jokaiselle mieleistä ja helppoa Kassavirtasen kautta. Keräämme asiakkailtamme säännöllisesti myös asiakaspalautetta ja kannustamme heitä palautteen antamiseen, saadaksemme enemmän osallistujia palvelumme kehittämiseen ja suunnitteluun.

Palvelumme on kehitetty toimimaan kaikilla laitteilla ja selaimilla, jotta käyttökokemus olisi ihanteellinen käyttäjästä riippumatta.

 

AUTAMME KEVYTYRITTÄJIÄ KASVAMAAN

Tarjoamme asiakaslähtöisen palvelun lisäksi asiakkaillemme kaiken tarpeellisen heidän toimintansa kasvattamiseen. Kauttamme saat ilmaiseksi esimerkiksi:

 • Sopimuspohjat toimeksiannoillesi
  • Toimeksiantosopimuksen avulla pystyt:
   • Täyttämään asiakkaan odotukset paremmin
   • Hinnoittelemaan palvelusi tarkemmin
   • Turvaamaan oman työsi, kun asiakkaasi on laillisesti vastuussa
   • Antamaan ammattimaisen vaikutelman asiakkaallesi, sillä pidät sopimuksesta kiinni myös omalta osaltasi

VASTUULLISUUS

SOSIAALINEN VASTUU

HALUAMME OLLA PARAS MAHDOLLINEN TYÖNANTAJA

Henkilökuntamme tyytyväisyys näkyy suoraan työsuorituksissa. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja houkutella osaavia työntekijöitä osaksi jatkuvasti kasvavaa yritystämme. Meillä ketään työyhteisön jäsentä ei syrjitä, ja meillä ollaan tasa-arvoisia. Edellytämme jokaiselta työyhteisön jäseneltä muiden ihmisten, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kunnioittamista. Hyväksymme jokaisen työntekijän omana itsenään. Haluamme kannustaa toinen toistamme yhä parempaan tulokseen, ja se näkyy päivittäisessä toiminnassamme hyvänä yhteishenkenä.

Työntekijöiden terveyttä tuetaan mm. liikunta- ja lounassetelein ja työterveyspalveluin. Järjestämme yhteisiä matkoja muutaman kerran vuodessa kasvattaaksemme yhteishenkeä entisestään.

Yrityksessämme on matala hierarkia, ja pidämme tärkeänä, että jokainen pääsee vaikuttamaan muutokseen omalla osallistumisellaan ja jokaisen mielipidettä kuunnellaan, jotta voidaan taata paras mahdollinen päätöksenteon tulos.

Yritysorganisaatiomme pitkästä historiasta huolimatta opimme ja kehitämme työtapojamme jatkuvasti pysyäksemme palvelumme kehityksessä mukana.

DIGITAALINEN VASTUU

Huolehdimme asiakkaidemme yksityisyyden suojasta aina luottamuksellisesti. Pidämme asiakkaidemme yksityisyyttä ja turvallisuutta tärkeänä, ja siksi koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti yrityksemme vastuisiin ja velvollisuuksiin riittävän tietosuojan takaamiseksi. Emme luovuta asiakkaan tietoja ulkopuolisille tahoille, ja vain tarvittaessa viranomaisille. Jos asiakkaasta on tietoja paperisena versiona, esimerkiksi laskulla, pidetään ne esillä vain tarvittavan ajan, jonka jälkeen ne tuhotaan arkaluontoiselle asiakirjalle kuuluvalla tavalla. Mitään asiakastietoja ei jätetä näkyville, vaan niitä säilytetään tarvittaessa vain suljetussa kansiossa lukkojen takana.

Turvaamme kassavirtanen.fi sivustomme aina https-yhteydellä. Yhteys parantaa sivuston käyttäjien tietoturvaa. Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden turvallisiin salasanoihin sallimalla erikoismerkkien käytön ja määrittämällä kriteerit salasanojen luontiin.

YMPÄRISTÖVASTUU

Pyrimme päivittäisessä toiminnassamme ottamaan huomioon ympäristön keskittämällä kaiken mahdollisen toiminnan digitaaliseen muotoon, ja välttämään turhaa asiakirjojen tulostusta. Kaikki koneet ja laitteet pyritään hyödyntämään koko niiden elinkaaren ajan, ja tarvittaessa niitä kunnostetaan uudelleenkäyttöön tai korjauskelvottomat laitteet ohjataan sähkö- ja elektroniikkaromun (SER) valtuutetuille käsittelijöille, jolloin ne voidaan ottaa hyötykäyttöön.

TALOUDELLINEN VASTUU

Kassavirtasen liikevaihto koostuu käyttäjiemme laskutettavasta työstä, ja tästä osa noin 2% jää meille myyntivoitoksi. Tämän osan ohjaamme Suomessa toimivaan yritykseemme ja suomalaisten työntekijöidemme palkkoihin. Investoimme osan tuloksesta myös tuloksen kasvattamiseen johtaviin kehitystöihin ja laitehankintoihin. Tilitämme asiakkaidemme arvonlisäverot ja omat arvonlisäverot Suomen valtiolle ja yhteiskuntamme kehittämiseen.